Boekenplein het zomert in de #bibternat

De zomer is er… de boekentassen vliegen tot september in de hoek en de gesmede vakantieplannen worden eindelijk tot uitvoering gebracht! En terwijl iedereen in zomerslaap gaat, trekt de bib naar buiten. Je leest het goed: van 1 juli tot 31 augustus rollen we bij mooi weer onze boeken naar buiten en palmen we het plein voor het gemeentehuis en de bib in.  Samen met onze partners van de Sport-en Jeugddienst, dienst Welzijn en Mobiliteit hebben we alvast een rijk gevuld programma voor de maand juli klaar: knutselworkshops, praatcafé’s, de dag van de fiets, een minecraft-namiddag, voorleesuurtjes …

Iedere woensdagnamiddag voorzien we een activiteit voor de allerjongsten in de gemeente (<12j) en op donderdag houden we in samenwerking met de gasten van het Plotercafé een heuse nocturne in de bib. Tot 21 u kan je dan bij ons terecht voor leesvoer, maar ook food for thought … zo hebben we o.a. een lezing door de voorzitter van Wikimedia België op de agenda staan.
Van ma tot za – tijdens de openingsuren van de bib

boekenplein_bib_2017-13

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.