Wiki loves Public Space & Ternat

Deze week staat 1 jaar panormavrijheid in de #bibternat centraal! Op donderdag 20 juli om 19u30 geeft voorzitter, Geert Van Pamel van Wikimedia België een lezing over 1 jaar vrijheid van panorama in België. Aansluitend maken we je via een korte workshop wegwijs in hoe je betere architectuurfoto’s kan maken en deze meteen kan delen via één van de Wikimediaplatformen.

Help mee Ternat beter te ontsluiten via het internet en doe mee met de wedstrijd “Wiki loves Public Space”. Nog tot 31 augustus maak je ook via de #bibternat kans op een fijne prijs: fotografeer de zomer in Ternat en tag de bib (@bib_ternat) op instagram.

Wil je alvast meer weten of in de sfeer geraken:

indexindex (1)index (2)index (3)

Check ook zeker onze themastand!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.