Race mee voor 10 gratis boeken!

Nu zondag 3 september van 9 tot 12 zijn we aanwezig op Ezelsoor, de jaarlijkse gratis boekenkaftdag. Naast je boeken laten kaften, een brooddoos van de bib versieren met je naam, knutselen, genieten van fairtrade drankjes en hapjes … kan je er ook kennismaken met onze nieuwe werking rond games. Kom mee racen met Mario Kart 8 (Wii U) en win een bibbon waarmee je gratis 10 boeken uit onze boekenverkoop kan komen kiezen.

MK8

Mario Kart 8 is een eenvoudig maar evenwichtig racespel met kleine kart en de iconische figuren van Nintendo. De opzet op ezelsoor is eenvoudig:  Tegen de tijd racen de dag door en op het einde strijden de vier beste tegen elkaar (al dan niet met twee halve finales vooraf).

De wedstrijd gaat door op het circuit Toad Harbor, een middelmatig harde race met enkele shortcuts. Keuze van personage is vrij (als vuistregel voor nieuwkomers, ‘lichte’ personage zijn trager maar draaien het beste, zware personages rijden het hardst maar sturen het moeilijkst)

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.