Achter de schermen: Het EBS komt eraan!

Uitlenen, innemen, leners inschrijven… het bibliotheeksysteem zorgt dat dit vlot verloopt. De #bibternat kan voor deze processen een beroep doen op het PBS Vlaams Brabant, een robuuste databank en helpdesk van de provincie. Vanaf 2018 valt deze ondersteuning weg én wordt er over gans Vlaanderen een nieuw systeem voor alle Vlaamse bibliotheken uitgerold: het EBS of het Eengemaakt Bibliotheeksysteem. Om deze transitie voor te bereiden vragen we je om in de loop van dit najaar eens langs te komen met je e-ID. Zo lezen we alle correcte informatie in, kunnen we je rijksregisternummer registreren en is de #bibternat alvast klaar voor de toekomst!

Meer info

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.