Met de #bibternat naar de boekenbeurs (4 nov)

Schrijf je nu in voor een literaire uitstap op za 4 nov samen met gastauteur Anne Pauwels

9789460793363

Naar jaarlijkse traditie slaan de bib van Affligem en Ternat samen met het Davidsfonds Wambeek de handen in elkaar voor een uitstap naar de boekenbeurs. Dit jaar belooft het een echte literaire trip te worden: Anne Pauwels, schrijfster van het boek ‘Verstrikt’ reist mee met de bus. De gelegenheid om zelf een auteur aan het woord te laten en in debat te gaan over het boek. Wees er snel bij want per bib zijn er slechts 30 plaatsten beschikbaar.

Inschrijven is verplicht! Deelname kost 8 euro (busreis + toegang tot de beurs)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.