“Gruwelijk eng!” in de #bibternat

Dit jaar staat de Kinderboekenweek in het teken van griezelen*

* maar ook volwassenen genieten mee!

Van 4 tot 15 oktober loopt de kinderboekenweek bij onze Noorderburen en ook in de #bibternat kan je vanaf dit weekend een heerlijke selectie aan griezelliteratuur voor jong en oud komen ontdekken. In onze themastand vind je prentenboeken voor de allerkleinsten, old school griezelplezier met spoken en vampieren voor de jeugdige lezers en kleppers van het genre zoals Dean Koontz en Charlene Harris voor volwassenen.

Nog meer inspiratie nodig? Check dan zeker de suggesties van de kinderboekenweek en dit lijstje van populaire horror- en thrillerauteurs.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.