#digiweek17: “Over Streaming …”

Om de digitale week af te sluiten organiseren we nu zaterdag 4 nov een afsluitende workshop rond Streaming. Er zijn nog enkel plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in!

Naast het kopen van een cd, dvd of boek, is het streamen van de digitale varianten steeds populairder aan het worden. Via een abonnement kan je (soms gratis, meestal tegen betaling) onbeperkt naar muziek luisteren, films en series bekijken, of boeken lezen. In deze infosessie bekijken we de voor- en nadelen van deze nieuwe trend, en gaan we dieper in op tools zoals Spotify en Netflix. We tonen ook hoe je het beeld van je tablet doorstuurt naar je tv of hoe je muziek van je smartphone luider laat klinken via een draadloze speaker.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.