#ThrowbackThursday: verwendag in de #bibternat en bezoek aan de 81ste boekenbeurs!

Zaterdag 21 oktober… Het klinkt als een doodgewone zaterdag, maar niets is minder waar. Op zaterdag 21 oktober werd de rode loper namelijk uitgerold voor de bibliotheekbezoeker. Iedere bezoeker kon genieten van een lekker ontbijt, er werd een heuse boekenverkoop gehouden en voor de allerkleinste vond er een voorleesuurtje plaats.

Naast de verwendag was er natuurlijk ook de uitstap naar de boekenbeurs op 4 november. Reeds op de bus werden we ondergedompeld in de wereld van de literatuur. We werden tijdens de busrit naar Antwerpen namelijk vergezeld door Anne Pauwels, schrijfster van het boek ‘Verstrikt’. Eens aangekomen op de 81ste editie van de boekenbeurs konden niet enkel boek- en leesliefhebbers hun hart ophalen, ook koers liefhebbers hadden geluk. De boekenbeurs stond op 4 november namelijk in het teken van het wielrennen. Bedankt aan iedereen die erbij was en hopelijk tot volgend jaar!

#bibternat, zoveel meer dan het uitlenen van boeken alleen.

eb4de39c-4905-4050-a2f1-f413ec5d1b31

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.