Iedereen leest voor tijdens de voorleesweek!

Van 18 tot 26 november draait alles rond voorlezen in de bib. Niet louter voor kleine kinderen vlak voor het slapengaan, voorlezen is er voor iedereen. Het is niet betuttelend of kinderachtig en niet alleen als lezen moeilijker wordt is voorlezen fijn. Het is één van de beste prikkels voor reminiscentie en brengt mensen samen rond tekst. Dat voorgelezen worden –ook als volwassene- een aangename ervaring is, kan je tijdens de voorleesweek ontdekken: voorleesuurtjesworkshops, samenlezen … Kom dus zeker de magie van het geschreven woord én de stem van de verteller (her)ontdekken.

Voorleesfeestje voor oud en jong!

7648249140_569638c0d1_mKom met je (klein)kind tijdens dit intergenerationeel voorleesmoment luisteren naar dit spannende verhaal en knutsel daarna samen het verhaalfiguurtje. Al het materiaal wordt ter plaatse voorzien.
Inschrijven kan hier of via bibliotheek@ternat.be
Woe 22 nov |14u tot 17u | Gratis

Voorlezen in het rusthuis

b625ae00-1e39-4f85-a1b7-753d5be94fc7

Tijdens de voorleesweek/seniorenweek, zullen niet enkel onze enthousiaste vrijwilligers voorlezen in het rusthuis (Sint-Carolus), maar ook de leerlingen van de tweede graad van Sint-Jozef zullen voorlezen voor de senioren.
Di 21 nov 14u | Gratis | In woonzorgcentrum Sint-Carolus

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.