#BIBTERNAT goes seniorenweek!!

De seniorenweek is begonnen en dat zal iedereen geweten hebben. Al op zaterdag konden geïnteresseerden in de bib terecht voor een workshop ‘Ontdek Facebook’. Deze werd enorm gesmaakt en vormt hopelijk het startschot van een zeer geslaagde week.

Met de workshop op zaterdag zat de inloopfase van de seniorenweek erop. Na deze rustige start werd er vandaag een versnelling hoger geschakeld. Zo begon de dag met een heuse wandeltocht. Jammer genoeg zat het weer niet echt mee, maar dit liet niemand aan zijn hart komen. In tegendeel zelfs, weer en wind werden vol enthousiasme getrotseerd. Na de wandeling was er gelegenheid om op te warmen en even tot rust te komen. Echter niet al te lang want er stond nog een workshop Zumba Gold en een heerlijk uurtje lachyoga op het programma.

Na een dag in het spoor van deze senioren, ben ik alvast overtuigd. Het leven begint inderdaad pas echt na het pensioen! 😉

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.