24 u (voor)Lezen For Life: voorlezers gezocht

Al 12 jaar lang zorgt Studio Brussel ervoor dat de week voor kerstmis de warmste week van het jaar is. Dit jaar doet ook de bib mee! Natuurlijk hebben we hiervoor hulp nodig. Heb je altijd al willen meewerken aan ‘Music For Life’ of heb je een passie voor literatuur? Dan is dit jouw kans. Het bibteam zet namelijk zijn schouders onder een heuse lezen ‘For Life’ actie.

Wil je je laten sponsoren om voor te lezen, je wagen aan een marathon van ‘De Kolonisten van Catan’, je komen kronen tot de absolute schaakkampioen, komen knutselen of bedenk je zelf een leuke actie met een link naar literatuur? Kom dan zeker eens langs op 8 en 9 december.

Daarnaast is natuurlijk ook iedereen die de bibliotheek of ‘Music For Life’ een warm hart toedraagt en eens wil komen proeven van de sfeer zeker welkom. Wij zorgen voor de nodige hapjes, drankjes, muziek en het nodige leesvoer.

Hoe inschrijven en sponseren?

Graag willen we wel iedereen die ons op één of andere manier wil helpen in de activiteiten (overzicht kan je onderaan terugvinden), vragen om zich nog te registreren via onderstaande link:

Inschrijvingsformulier

Link naar het event op Facebook

Je kan je laten sponsoren ter plaatse via een vrije gift of je kan op voorhand je laten sponsoren door vrienden, familie of kennissen aan te spreken.

Onder het motto ‘Iedereen zorgt voor iedereen’ hopen we jullie dan ook massaal te mogen ontvangen en op deze manier van #bibternat de warmste bibliotheek van Vlaanderen te maken!

inschrijvinglfl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.