Bedankt vrijwilligers!

5 december is de Internationale Dag van de Vrijwilliger, reden te meer om de vrijwilligers van de #bibternat in de kijker te zetten en te bedanken! Zonder onze vrijwilligers redden we het immer niet: zo helpen ze mee bij de boekendienst aan huis (Bart), het invoeren van nieuwe aanwinsten in onze catalogus (Eva en Melanie), het rondbrengen van de kleuterpakketten (Kenny), knutselen (Caroline, Joni, Elisabeth, Inge, Maryse, Kenny …) voorlezen voor de allerkleinsten (Silke, Tom, Stephanie, Hilde, Maryse …) en de iets oudere luistervinken (Géo, Gerda M. , Gerda P., Frans, Lieve, …), games in de bib (Jason, Adriaan en Joris) en zo veel meer! Een welgemeende dikke “dankjewel” vanwege het hele bibteam.

Heb je ook zin om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij ons? Dat kan! Neem dan hier een kijkje.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.