Stem voor jouw favoriete plek in Ternat en win!

Wie het “Blad van Ternat” reeds verslond, heeft het ongetwijfeld opgemerkt: nog tot eind januari 2018 kan jij mee bepalen welke 10 locaties in onze mooie gemeente digitaal ontsloten zullen worden via QR-codes. 

Het valt misschien niet steeds op als je er snel doorrijdt, maar in Ternat krioelt het van bijzondere plekken en mensen: het kasteel van Kruikenburg, het dorpscentrum van Wambeek, het Lombeekse Hertigembos, lokale producenten die kruiden of fruit kweken, ja zelfs de Assesteenweg die ooit een Romeinse weg was.

Naast een plek op www.ontdekpajotzenne.be wil de gemeente ze ook duidelijk in het straatbeeld laten zien. Iedereen kan nog tot 15 januari mee de 9 locaties die via QR-codes zullen ontsloten worden kiezen. Bepaal dus mee welke interessante locaties in Ternat, Wambeek en Sint-Katarina Lombeek voorzien zullen worden van een bordje met QR-code en win! Onder de deelnemers verloten we immers o.a. een aankoopbon voor streekproducten, 5 bijenhotels en tal van boekenpakketten over Pajotse bezienswaardigheden en interessante weetjes!

Stem voor 15 januari en bepaal mee welke plekjes in het voorjaar van 2018 mee het toerisme in Ternat op de (digitale) kaart zullen zetten!

Fotografie: cc-by-sa: Jan Lambrecht – Olivia De Vos – Deborah De Deyn – Alain Schellinckx

One comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.