Goed nieuws voor leerkrachten!

De lerarenkaart is vanaf 27 dec 2017 opnieuw beschikbaar in de bib. En er is nog meer goed nieuws: vanaf nu is lidmaatschap van onze bibliotheek gratis op vertoon van de lerarenkaart. Bovendien kan je met dit speciale statuut tot wel 25 materialen uitlenen. Lekker handig voor in de klas!

2 comments

  1. Geachte heer, Geachte mevrouw,

    Ik zit momenteel in mijn tweede jaar leerkrachtenopleiding en moet bijgevolg gedurende mijn stages veel boeken lenen Kan ik ook genieten van de lerarenkaart of is dit enkel op het moment dat ik afgestudeerd ben? Alvast bedankt voor een antwoord. Met vriendelijke groeten.

    1. Beste Yana,
      op vertoon van je studentenkaart heb je ook toegang tot het statuut van “leerkracht”, de lerarenkaart is enkel voor leerkrachten, maar die heb je dus niet nodig. Kom gerust eens langs

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.