met een streepje muziek …

is de #bibternat in opperste feeststemming aanstaande zondag 14 jan! Onze collega’s van CC de Ploter  zorgen voor een muzikale omkadering door Frank Boddin op onze eerste verdieping. Ontdek dit unieketalent live  om 13u en 14u.

Boddin in de bib

Frank Boddin is muzikant, theatermaker en performer. Hij speelt in zijn werk met de spanning van de suggestie. Ook in zijn liedteksten is wat er niet staat vaak even belangrijk als wat er wel gezegd wordt. Als zoon van een pianostemmer leerde hij zichzelf piano spelen. Na een master communicatiewetenschappen in Brussel volgde hij een bachelor cabaret in ’s Hertogenbosch (NL).

In 2015 was hij te zien op enkele festivals met de solo ‘de Leiding’ (regie: Chiel Van Berkel). In 2016 bracht hij een eerste Nederlandstalig album uit onder de naam BODDIN, waarop hij onder meer samenwerkt met Kommil Foo. Voordien maakte hij furore met Kunst Veredeld met een D, een cabaret-duo samen met bassist Dieter Van obberghen.

Hij toert momenteel in Vlaanderen en Nederland met de muzikale voorstelling ‘Hier Ben Ik’, een muziekprogramma rond zijn album samen met gitarist Erwin Van Ligten. Deze zomer speelde hij o.a. op het Luisterplein tijdens de Gentse Feesten en viel hij op met zijn ‘Kleinste Tournee ter Wereld’. Verder werkt hij als freelance acteur.

Bron: https://www.frankboddin.com/

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.