SLAM! BAM! een gedicht! SLAMTRY 2018

Poëzie in een hip jasje: Poetry Slam in de bib

Met Gedichtendag gaat op de laatste donderdag van januari traditiegetrouw de Poëzieweek van start en ook de #bibternat brengt in 2018 ode aan deze puurste vorm van taalkunst. Voor deze start van de Week van de Poëzie verwelkomen we zowaar een internationale klepper én slammer van formaat: Philip Meersman (1971) verlegt de grenzen van poëzie zowel in geschreven als gesproken vorm. Zijn werk werd in tal van landen opgevoerd en in verschillende talen vertaald. Deze woordkunstenaar ademt avant-garde, en dat werkt op papier zowel als op een podium zowel aanstekelijk als ontwrichtend. Op donderdag 25 januari kan je in de bib voor een ware performance terecht. Philip brengt zowel eigen werk als een herinterpretatie van klassiekers. Poëzie heeft dan ook meer dan ooit haar plaats in de bib.

Do 25 jan 18u30 | 3 euro (gratis voor -18j) |Inschrijven

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.