Naar het ‘land van de draak’ met #Bibternat

Morgen (vrijdag 16 februari) is het Chinees Nieuwjaar en gaat het ‘Jaar van de Hond’ van start. Geen beter moment om China eens in de kijker te zetten. China… Het is niet enkel gigantisch groot. Het spreekt ook gigantisch tot de verbeelding.

Tot onze grote spijt kunnen we jullie niet letterlijk meenemen naar dit verbazingwekkend land. Gelukkig kom je met wat verbeelding en een goed boek al een heel eind. Voor de rijke verbeelding ben je op jezelf aangewezen, maar voor de goede literatuur zorgen wij!

Kom dus zeker eens snuisteren in onze themastand of ontdek onze leestips hier en laat je meevoeren naar het land van de onbegrensde mogelijkheden.

indexindex (1)

index (3)index (4)

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.