Verhalen in alle talen: 19 mei in #BibTernat

De week van de opvoeding staat dit jaar in het teken van het wereldburgerschap.  De wereld is groot en we maken er allemaal samen deel van uit. Onze kinderen laten opgroeien tot echte wereldburgers zou dan ook het doel moeten zijn. Hierin slagen betekent kinderen de superdiverse kleurrrijke wereld waarin we leven, te laten mee-maken. In dit kader wordt op zaterdag 19 mei voor de derde keer een meertalig voorleesfeestje georganiseerd in de bib.

Dit keer ligt de nadruk op talen die gebruikmaken van een andere alfabet dan het onze. Er zal dan ook worden voorgelezen in het Chinees, het Arabisch en het Russisch. Het voorlezen start om 10u15. Vanaf 11u wordt er geknutseld en nadien kan je genieten van een lekker hapje.

Dus.. Ben je tussen de 2.5 en 12 jaar en benieuwd naar hoe andere talen klinken? Kom dan zeker langs, verruim je wereld en draag je steentje bij aan een warme en begripvolle wereld waarin we niet naast, maar met elkaar leven.

 

 

 

Gratis deelname, geen inschrijving

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.