Kom mee genieten van verhalen in alle talen tijdens de Week van de Opvoeding

Iedereen wereldburger! En dat nemen we in de #bibternat graag letterlijk 🙂 Op zaterdag 19 mei kan je tijdens ons maandelijks voorleesuurtje komen ontdekken hoe klassiekers van Guido Van Genechten of Zoé en Theo in het Russisch of het Arabisch klinken. Bovendien hebben we ook de hele eer om het boek “Rood” van Jan De Kinder in het Chinees voor te lezen.

Hiernaast kan je ook samen met ons opnieuw creatief aan de slag. Laat je verbeelding los en maak je eigen wereldburger-poppetje of zet een stoere tattoo. En nadien? Smullen maar van al dat lekkers uit de wereld én van bij ons. 

Je ziet het, ons project Thuis in Taal voelt zich helemaal thuis tijdens de Week van de Opvoeding.

Kom alvast in de sfeer met deze video van Reineke Van Hooreweghe:

Het project Thuis in Taal wordt gerealiseerd met de steun van de Provincie Vlaams Brabant.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.