En de strijd is begonnen …

Vandaag om 17u is het zover, dan spelen onze Rode Duivels tegen Panama. En dat zullen we in de #bibternat geweten hebben… Zelf zijn we er alvast helemaal klaar voor: tricolore vlagjes, decoratie en ja hoor zelfs onze boekenkasten kleuren helemaal zwartgeel-rood. 

Kom je naar de bib, dan mis je alvast niks van het WK, want voor onze deur staat een MEGAGROOT scherm … “euh ja fijn, maar hoe geraken we dan tot in de bib? ” horen we je al denken. Geen paniek. Ook tijdens de goals van de Rode Duivels blijven we open, maar kom je wel best ofwel te voet ofwel met de fiets naar de bib. Tijdens de matchen van onze nationale helden wordt de omgeving van de bib en het gemeentehuis immers afgesloten voor het verkeer. Kom je toch met de auto, parkeer je dan op de markt (vergeet je parkeerkaart niet) of aan de parking van GO-school Horizon.

GO GO GO RED DEVILS dus!

Psssst: Ben je niet zo’n voetbalfan? Niet getreurd: in de bib kan je rustig genieten van het zonnetje op ons leesterras of een boek in één van onze leeshoeken.

scherm wk.jpg

Feestgewoel aan de bib:

België – Panama – maandag 18 juni 2018 –  aanvang wedstrijd om 17.00 uur

België – Tunesië – zaterdag 23 juni 2018 –  aanvang wedstrijd om 14.00 uur

België – Engeland – donderdag 28 juni 2018 – aanvang wedstrijd om 20.00 uur

Stilstaan- en parkeerverbod: Gemeentehuisstraat tussen de Verbrugghenstraat en de Bodegemstraat (beide richtingen);  Parking naast het Gemeentehuis

Afsluiten Gemeentehuisstraat:  voor alle verkeer vanaf het kruispunt met de Verbrugghenstraat en de Bodegemstraat

Omleiding: via de Verbrugghenstraat, Keizerstraat, Bodegemstraat

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.