Cultuurconnect zoekt kritische geesten om mee na te denken over de bib van de toekomst.

Heb jij een mening over hoe de bib er in de toekomst uit kan zien? Of had je na jouw laatste bezoek aan het cultuurcentrum een idee over wat misschien anders kan? Dan is het Zomerpanel van Cultuurconnect* misschien wel iets voor jou. Je hoeft geen frequente bezoeker te zijn van een bib of cultuurcentrum, maar een interesse in cultuur is wel aangeraden.

In totaal zullen ze jou een drietal keer contacteren met de vraag of je wil deelnemen aan een vragenlijst, interview of groepsgesprek over uitdagingen waarmee Vlaamse en Brusselse bibliotheken en cultuurhuizen worden geconfronteerd. Je kan telkens kiezen waaraan je wel of niet wil deelnemen. Bij elke vragenlijst maak je kans op een boekenbon of cultuurcheque van 25 euro, voor elke deelname aan een interview of groepsgesprek krijg je die sowieso. Het Zomerpanel start op 1 juli en stopt op 31 augustus.

Interesse om deel uit te maken van het Zomerpanel? Vul dan deze acht vragen in om te laten weten wat voor jou mogelijk is: https://goo.gl/forms/17GGnO62qsqv8rUo2

Heel graag tot snel!

*Cultuurconnect onderzoekt welke digitale innovatieve diensten nodig en relevant kunnen zijn voor bibliotheken en cultuurcentra.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.