Het zomert in de #bibternat

De zomer is begonnen en ook #BibTernat is “summerproof”. Zo is ons leesterras helemaal klaar om jullie massaal te ontvangen. Voor wie, naast het gezelligste terras van Ternat, nog andere redenen nodig heeft om naar de bib te komen, hebben we natuurlijk opnieuw heel wat op de agenda staan. Zo ben je tijdens de zomermaanden elke woensdagnamiddag welkom op onze voorleesfeestjes met knutselplezier, gamesessies of creatieve workshops.

Net als vorig jaar palmt de bib bij mooi weer ‘t (gemeente)Plein in. Je kan bij ons terecht voor boeken en voor heel wat andere activiteiten. Lees-, game-, film-, knutsel- en sportfanaten komen zeker aan hun trekken.Klik hier voor het volledige programma: we hebben zeker en vast een activiteit die ook jou kan bekoren! En weet je wat? Alle activiteiten zijn gratis! Vakantiestemming gegarandeerd 🙂

De komende week staat ons voorleesfeestje alvast in het teken van de WK-gekte!

Met de bib naar het WK voetbal!

Posters Zomer op het Plein (1).pngTerwijl België zwart- geel- rood kleurt slaat ook in #BibTernat de voetbalgekte toe. Op woensdag 4 juli is iedereen welkom om te komen luisteren naar voetbalgekke verhalen. Na het voorlezen is er nog tijd om je eigen voetbalster te knutselen.

Woe 4 juli | vanaf 14u | vanaf 2,5 jaar

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.