Maxi boek wordt mini moestuin

Wie eventjes het internet verkent, komt al gauw massa’s voorbeeldjes tegen van hoe je oude boeken kan omtoveren tot  lampjes, vazen en ja zelfs kleine moestuintjes! En laat ons in de #bibternat nu net tientallen oude boeken hebben … Maxi boek wordt dus mini moestuin!Posters Zomer op het Plein (3)

Zin om zelf aan de slag te gaan? Een kleine groene oase te knutselen? Kom dan woensdag 1 augustus vanaf 14u naar ons voorleesfeestje. We lezen voor uit “Rikkie en de moestuin”, zingen de groenteliedjes van Kapitein Winokio en knutselen met Dorothea van Plukplek ons eigen mini moestuintje.

Schrijf je als de bliksem in! Vanaf 12 inschrijvingen gaat de activiteit door.

Woe 1 aug 14-16u |gratis | vanaf 2,5 jaar | in de bib (knutselen doen we op het binnentuintje)

Nu al in de sfeer komen?

Zing mee met de Kapitein! Of breng alvast een bezoekje aan Plukplek dit weekend.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.