Digitaal stemmen? Kom eens testen in #BibTernat.

Of je het nu belangrijk vindt of het je volledig koud laat. De campagnes zijn volop op gang getrokken. Ontsnappen kan niet meer en ernaast kijken is ook al een hele opgave. Ze staan langs de kant van de weg, op auto’s en zelfs tot in onze brievenbus. 14 oktober is D-Day – Verkiezingsdag!

Dankzij de stemplicht in België moeten we allemaal gaan stemmen. Voor sommigen een moment om naar uit te kijken, voor anderen een moment dat gepaard gaat met heel wat stress. Maak jij je zorgen over digitaal stemmen? Helemaal niet nodig. Kom gewoon eens oefenen in de bib. Hier staat namelijk een perfect uitgeruste stemcomputer.

Op deze manier kan er op 14 oktober helemaal niets meer fout gaan. Een voorbereid man/vrouw is er namelijk twee waard. 🙂

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.