Stagiaire Sien brengt de Fundels tot leven!

Fundels zijn digitale prentenboeken die je kan ontlenen via de bib. Stagiaire Sien (leerkracht in spe) heeft al haar kennis, ervaring en enthousiasme in de strijd gegooid om de Fundels bekend te maken bij de bezoekers van Bibliotheek Ternat.

Sien heeft de kindjes en hun ouders laten kennismaken met de Fundels door interactieve voorleesmomentjes rond onder andere thema Valentijn en Carnaval te organiseren. Ook scholen De Kiem Lombeek en Horizon hebben kunnen genieten van voorleesactiviteiten met Fundels.

Dankzij de hulp van Sien hebben de Fundels hebben een vaste stek in de bibliotheek gekregen. De Fundels-stand is aangekleed met 2 zelf gemaakte knuffels, een folder voor de ouders en een memory- spel voor de kinderen. Je kan er ook doosje vinden met een overzicht van alle beschikbare Fundels. Kom de Fundels dus zeker ontdekken in Bibliotheek Ternat!

Bedankt Sien om de Fundels tot leven te brengen in BibTernat!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.