Workshop Schrijven voor Wikipedia – 30 april

‘Kennis is macht’, zei Engels filosoof Francis Bacon ooit. Kennis delen en beschikbaar maken op een laagdrempelige manier is de kerntaak van Wikipedia, een concept dat bibliotheken uiteraard willen ondersteunen.

Wikimedia voorzitter Geert Van Pamel maakt je wegwijs in de grootste online encyclopedie en helpt je op weg om jouw eerste bijdrage te schrijven. Deel jouw expertise (heemkunde, geschiedenis, weetjes, bekende personen, wetenschappen,…) op het wereldwijde web!

Schrijf je hier in!

– Dinsdag 30 april – gratis – van 18u tot 21u, in het leslokaal van de bibliotheek
– Laptops zijn voorzien
– Breng zeker jouw voorstel(len) van artikel(s), bron- en/of schrijfmateriaal mee

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.