een hoop consoles glamourshot

Hoe staat het met jouw gamegeletterdheid? Doe de quiz!

Tijdens de Week van de Opvoeding hebben niet alleen aandacht voor schermtijd en hoe deze al dan niet te beperken, we zetten ook in op gamegeletterdheid. Vaak zijn ouders niet helemaal mee met de digitale leefsferen van hun kind, en dat kunnen we in deze razendsnelle digitale tijden best begrijpen. Alleen is het verstaan van een medium cruciaal alvorens het al dan niet aan banden te leggen. Een quiz is daarvoor ideaal!

Lang is onze quiz niet: 10 meerkeuzevragen over algemene game-kennis. Echte tips komen hier niet uit voort, het is meer een kleine test voor jezelf om te zien of je nog mee bent. Zit je achteraf toch nog met vragen, kom dan zeker langs onze thema stand op 18 mei, waar we samen met tal van andere diensten de gezinsnamiddag van de Week van de Opvoeding inkleuren.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.