Dienstmededeling: Problemen met de attenderingen (herinneringsmail)

U ontving vandaag mogelijks een attendering in uw mailbox waarin een hoop werken staan die u al binnen hebt gebracht. Geen paniek, u hebt ze nog allemaal op en rij; de herinneringsmails zijn de schuldige. Deze werden een tijdje niet verzonden en vertrekken nu massaal met achterhaalde informatie.

Sinds 6 mei kampte ons elektronisch systeem met een probleem in de attenderingen. De herinneringsmails werden opgesteld maar zijn niet vertrokken naar alle betrokken lezers. De fout werd ondertussen rechtgezet, met als gevolg dat alle mails sinds de start van de problemen nu verzonden worden.

De gegevens in de mail dateren echter van de datum van verzenden. Als u zeker bent dat u deze werken al binnengebracht hebt, is dat vaak ook het geval en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Twijfelt u toch, dan is de eenvoudigste manier om via Mijn Bibliotheek (op deze website of via de link in de attendering) te controleren dat de exemplaren niet meer op uw leenlijst staan. Mocht u toch nog twijfelen, kan u ons gerust bellen of mailen en controleren wij dit voor u via ons systeem.

Alleszins willen wij ons bij deze verontschuldigen voor het ongemak dat deze systeemfout met zich meebrengt. Na vandaag zullen de attenderingen weer naar behoren werken.

Wij danken u alvast voor het begrip en hopen hiermee wat duidelijkheid te hebben geschept in de zaak.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.