Ternat Schrijft 2de editie: Fantasia boekvoorstelling (27/6)

Nog op zoek naar een goed boek voor deze zomer? Heb je oog voor lokaal talent? Dan is het boek Fantasia van Chloé De Meerschman zeker een aanrader.

Jack De Valk zijn leven staat op zijn kop wanneer hij in het mysterieuze Fantasia terechtkomt. Deze wereld, vol bovennatuurlijke wezens en gevaar, brengt het meest dappere in hem naar boven en dwingt hem meerdere keren de dood in de ogen te kijken. Gefascineerd door de verschillende Rijken die Jack doorkruist, gaat hij op zoek naar het machtige zwaard Excalibur, zijn enige hoop om weer thuis te geraken.

Alsof dit alles nog niet erg genoeg is, is Jacks reispartner een gevaarlijke, gevreesde maar beeldschone Vampier: Scarlett Leforne, die elke voorbijtikkende seconde naar zijn bloed verlangt.


Over de auteur

Chloé De Meerschman (1998) studeert Geschiedenis aan de Vrije Universiteit Brussel. Deze passie voor het verleden gebruikt ze ook in de rijk gevulde verhalen die ze schrijft. Fantasia is haar debuut.

Ontdek op donderdag 27 juni samen met schrijfster en oudleerling van het Ternatse Sint-Jozefsinstituut, Chloé De Meerschman haar debuut “Fantasia” in de bib. Chloé neemt je mee in het verhaal en vertelt meer over het schrijfproces dat aan haar eerste boek vooraf ging.


Gratis!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.