Photo: Robert Paul

Games in de Bib: Evo 2019 Livestream

Zoals ieder jaar huisvest Las Vegas tijdens de zomervakantie het grootste vechtspellentoernooi in de wereld: EVO. Je kan er de beste e-atleten aan het werk zien en tegelijk ook wat opsteken voor je eigen strategieën tijdens het spelen. Een goed sportevenement is natuurlijk veel plezanter in groep. Daarom organiseert de bib net als vorig jaar een livestream voor dit fantastische evenement, gratis en voor niets!

Info steekfiche

  • Wie: Iedereen
  • Wat: EVO 2019
  • Waar: Bibliotheek Ternat
  • Wanneer: doorlopend van 12h tot 18h
  • Hoe: Op groot scherm, via het officiële EVO Twitch kanaal
  • Prijs: Volledig gratis
  • Inschrijving: Niet nodig

Setlist

Wat staat er op de planning? Het hele weekend lang knokken natuurlijk! Vrijdag- en zaterdagochtend vinden de meeste poules plaats, maar vanaf zaterdagmiddag starten de zogehete Top 8 brackets voor de verschillende games. Wie wanneer aan beurt komt, is nog niet exact bekend bij het schrijven van dit artikel. Welke spellen ze spelen, dat zie je op onderstaande afbeelding.

EVO 2019 line-up
Van de klassieker Street Fighter tot nobele onbekende Under Night In-Birth; voor ieder wat wils!

Praktische regeling

We kijken vanaf zaterdag 12h mee naar de livestream. Aangezien er pauzes zijn in de livestream, gaan we van die momenten gebruik maken om VOD’s van vrijdag te herbekijken of om even zelf de duimen op te warmen op de spellen die we kunnen meebrengen. Zo vullen we de dag tot 18h ’s avonds, met enkele versnaperingen tussendoor. De bib sluit op zaterdag de deuren om 13h, en dat zal ook dan het geval zijn. Wij doen gewoon door op het leesterras (als het weer meezit) of in het leslokaal. Kom je later toe dan 13h, bel dan aan en we komen opendoen.

Het spreekt misschien voor zich, maar voor alle duidelijkheid: je hoeft je niet in te schrijven hiervoor en het event zelf is volledig gratis. Je mag altijd iets van chips of drank meenemen als je iets specifiek wilt, maar dat hoeft absoluut niet. Blijf je de hele dag? Voorzie dan wat centjes om ’s avonds samen wat te eten te halen. Maar opnieuw, niets moet. Samen EVO beleven is het hoofddoel!

Ook volledig hyped voor EVO? Laat ons via de comments dan zeker weten waar je naar uitkijkt. Persoonlijk kan ik al niet wachten op de Super Smash Bros Ultimate finale. Blijft MKLeo de onverslagen koning? We zullen zien. Tot dan!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.