Iedereen WIKI schrijfsessie – 17 september – 18u

Wikipedians verenig u! Iedereen WIKI komt dit najaar weer samen, deze keer om de beste gemeente van Vlaanderen op de kaart te zetten: Ternat!

Iedereen WIKI tracht er in het lokale- of minder bekende erfgoed op te nemen in de grootste encyclopedie ter wereld. Dat betekent natuurlijk schrijven, maar ook op onderzoek gaan en correcte bronvermelding hanteren. Caféverhalen zullen niet voldoende zijn!

Ternatse Wikipedians ijverig aan het werk!

Ben jij zo een lokale held? Weet jij alles over de Klapscheutmolen? Kriebelt het al om mee te schrijven of wil je gewoon helpen verbeteren? Kom dan naar de bib op 17 september vanaf 18h00 en help ons (Ternats) erfgoed te vereeuwigen!

Schrijf je hier in! Iedereen welkom!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.